Semi i shkruan koment Borës : Sa e bukur je moj shoqe ! Komenti epik i Borës merrë qindra pëlqime

 

 

Duket se Bora Zemani koheve te fundit disponimin e ka në maksimum.Kete ako e tregon edhe gjate komenteve dhe fotografive te saj te fundit qe poston ne instan e saj.

Nje nder komentet me interesante ishte ajo me shoqen e saj qe beri sonte.

Pas postimit te fotografise nga kuzhina e bukur e shtepise se saj Bores i komentoi shoqja e saj e ngushte.Mesazhet i ndiqni ne vi jim .

Semi i shkruan koment Borës : Sa e bukur je moj shoqe ! Komenti epik i Borës merrë qindra pëlqime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *