Tag Archives: Gjermani

Ndryshon Rregulla Per Proceduren E Bashkimit Familjar Ne Gjermani, Prej Tani Shume Leht Mundeni Me..

Bashkimi familjar në Gjermani aktualisht paraqet shumë pro bleme. Por planet e koalicionit të ri qeveritar gjerman pritet të çojnë në zvogëlimin e kohës së pritjes për marrjen e vizës. Që nga hyrjaa nëfuqi e Rregullores së Ballkanit Perëndimor, mijëra punëtorë nga vendet e Ballkanit Perëndimor. Kanë gjetur punë e kanë filluar një jetë të […]

Kancelari Szholz I Jep “Shuplakë” Be-Se: Scholz: Para Ukrainës, Në Rend Dite Është Anëtarësimi I Kosoves Dhe Vendeve Të Ballkanit

  Kancelari i Gjermanisë, Olaf Scholz, në një intervistë televizive paraqiti në mënyrë të detajuar pozicionet e tij ndaj Iuftës në Ukrainë. Në intervistën për kanalin e dytë publik të gjermanisë ZDF me gazetaren Maybrit Illner, kancelari Olaf Scholz kërkoi amrëpushim në Iuftën e Ukrainës dhe njëkohësisht theksoi, se “nuk duhet të ketë konfrontim direkt […]

APLlKONl: Gjermania po kërkon punëtor plotsojeni vetëm këtë dokument

Rijta e transportit si duket eshte e panderprer per kompanit shumkembeshe qe kerkojn vazhdimisht drejtues te rinj profesionist per nevojat qe dalin duke dhene paga te kendshme. Nje nder to jan kompanit gjermane qe kerkojna nga 500 shofere per kamiona per kompanit e tyre.E gjitha qfar duhet te keni eshte leja e vozitjes kategora C […]

AngeIa MerkeI ne gjendje shum te re.nde.. Mos kaIo pa thene AMlN

  Qytetarët e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Kosovës, Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës nga 7 Shkurti do të munden të punojnë legal,isht në Gjermani vetëm me dokumente të shteteve të tyre, respektivisht pa pasur pasaportë të BE-së.Ky informacion është shpal,lur zyrta,risht nga Merkel ku thotë se qytetarët do të mund të punojnë në vendin më të zhvilluar […]

Gjeɾmania E Hesht Vʋçiqin Me DekIaɾatën E Fʋndit: Kosova Është E Sìgʋɾtë, K F O R Është Këtʋ…”

Rohde iu bashkua një pro te s te në Prishtinë, të hënën, për ta d èn u ar a gr ès io n in r us mbi Uk’raìnën. Edhe Beogradi pró te st oi, të premten mbrëma. Këtu, nuk u sha e k rit ik ua, por u m brojt e u lë vdua Ru’sia. […]

Përhajr na koft: Nga kjo dite nuk ju duhen viza pune për në Gjermani, mjafton të plotësoni vetëm këtë kusht

Përhajr na koft: Nga nesër nuk ju duhen viza pune për në Gjermani, mjafton të plotësoni vetëm këtë kusht!?Një lajm i madh ka mbërritur për të gjithë ata shqiptarë që duan të shkojnë drejt Gjermanisë. Tashmë nuk do t’ju duhen më viza pune për të qëndruar nëGjermani, por veç një kontratë pune. Partitë e koalicionit […]