Tag Archives: Liberalizimi i vizave

Edi Rama ia bën “8 me 2 ” Gjithë europës,Ia kërkon në mes të Berlinit Kancelarit Gjerman heqjen e vizave për Kosovën !!

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka kërkuar heqjen e regjimit të vizave për qytetarët e Kosovës duke thënë se tashmë janë përmbushur të gjitha kriteret për një gjë të tillë. Ai në një konferencë për media së bashku me kancelarin gjerman Olaf Scholz në Berlin, tha se shpreson që shteti gjerman të ndikojë në heqjen […]

Urime Kosovë! Momenti I Heqjes Së Vizave Për Kosovën, Scholz Ia Kërkon Macronit Përfundimisht, ZbuIohen Detajet E Bisedës

  Kancelari gjerman Olaf Scholz dhe presidenti francez Emmanuel Macron u takuan të hënën në mbrëmje për bisedime në Kancelari në Berlin. Në takim është folur edhe për Ballkanin Perëndimor, ku në njoftimin zyrtar të Kancelarisë thuhet se do të punohet për kapërcimin e të gjitha bllokadave ekzistuese. “Ne i qëndrojmë premtimit tonë për anëtarësim”. […]

“Mund të kemi lëvizje pozitive”, në Kosovë ka optimizëm për liberalizim të vizave në fundvit

  Qytetarët dhe institucionet ende vazhdojnë të presin ndryshime pozitive për çështjen e liberalizimit të vizave. Edhe pse s’është dhënë ndonjë datë nga Qeveria e as Bashkimi Evropian (BE), njohësit e çështjeve politike si mundësi reale për liberalizim të vizave e shohin fundin e vitit 2022. Teksa kanë folur për mundësinë e liberalizimit të vizave […]

Lajm i madh vjen per vizat ! Kjo qe i kerkoi KanceIari Gjerman, presidentit francez Macron do i ndihmoje Kosoves duke..

-Lajm i madh vjen per vizat ! Kjo qe i kerkoi KanceIari Gjerman, presidentit francez Macron do i ndihmoje Kosoves duke.. -Kance lari gjerman OIaf Scholz dhe presidenti fran.cez Emma nuel Macron u takuan të hënën në mbrëmje për bisedime në Kan celari në Berlin. Në takim është folur edhe për Ballkanin Perën dimor ku […]

Eurodeputeti Austriak Me Fjale Madheshtore Per Kosoven – I Admiroj Kosovaret Per…

  Eurodeputeti nga Austria, Lukas Mandl, është shp,reh,ur i hab,itur me durimin e qytetarëve të Kosovës lidhur me pr,oces,in e liber,alizi,mit të vizave.Ai në një intervistë për “Report TV” me bazë në Tiranë, ka thënë se admiron du,ri,min e kosovarëve, ndërkohë që siç tha ai, vetë e ka hu,m,bur atë.Sipas tij, Bashkimi Evropian duhet të […]

E FUNDIT / Vjen Nje Lajm I Madh Per Kosoven Nga Macron Ne Qeshtjen E Liberalizimit Te Vizave

Profesori Selam Hajrizi nga Franca, Selam Hajrizi, ka folur për pr,op,ozi,min e presidentit Emmanuel Macron për kr,iji,min e një or,gani,zate të re polit,ike dhe evropiane për të bashkuar vendet që ndajnë vlerat e BE-së, por që nuk janë pjesë e bl,loku,t.“Deklarata e presidentit Macron ishte dje, derisa shtypi fran,cez sot pak a shumë i ko,mentoi. […]

Urime Kosove!! Vjen lajmi për liberalizimin e vizave në gjashtëmujorin e parë:“Franca ka ndryshuar qasje”

  Ashtu si çdo fillim vit të ri edhe kësaj radhe ka optimizëm së liberalizmi i vizave mund të ndodh në vitin 2022. Udhëheqja e presidencës së BE-së nga Franca po shihet si mundësi ideale për dhënien e dritës së gjelbër për liberalizim të vizave brenda gjashtëmujorit të parë të vitit 2022. Nga partia në […]

E PABESUESHME!! Ja gjeja qe po i cmend Serbët/ AIbin Kurti vetmi që ia përplasi në fytyrë KanceIarit Gjerman SchoIz, duke i thene se..

  -E PABESUESHME!! Ja gjeja qe po i cmend Serbët/ AIbin Kurti vetmi që ia përplasi në fytyrë KanceIarit Gjerman SchoIz, duke i thene se.. -Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në konferencën e përbashkët me kan celarin gjerman, Olaf Sch olz, në Berlin, ka thënë se Kosova ka kryer detyrat e saj për çështjen lib […]

Urime Kosove!! Vjen lajmi për liberalizimin e vizave në gjashtëmujorin e parë:“Franca ka ndryshuar qasje”

  Ashtu si çdo fillim vit të ri edhe kësaj radhe ka optimizëm së liberalizmi i vizave mund të ndodh në vitin 2022. Udhëheqja e presidencës së BE-së nga Franca po shihet si mundësi ideale për dhënien e dritës së gjelbër për liberalizim të vizave brenda gjashtëmujorit të parë të vitit 2022. Nga partia në […]

E Pabesueshme, Albin Kurti I Vetmi Që Ia Përplasi Në Fytyrë Kancelarit Gjerman Scholz, Gjë Që Po I Cmend Serbët

  Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në konferencën e përbashkët me kancelarin gjerman, Olaf Scholz, në Berlin, ka thënë se Kosova ka kryer detyrat e saj për çështjen liberalizimit të vizave dhe se tani është radha e BE-së ta bëjë të njëjtën. Kurti ka bërë me dije se kërkesën për liberalizmin e vizave ia ka […]