Tag Archives: Serbi – Kosov

Vulin nuk ndalet me ofendime: Vuçiq është president i të gjithëve, kjo mund ta shqetësojë “Kurtin e vogël”

Vulin këtë e ka bërë në një intervistë për një medium serb, derisa ka komentuar deklaratat e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti se “Vuçiq është Putini i vogël”. “Aleksandar Vuçiq nuk është një Putin i vogël, ashtu siç serbët nuk janë rusë të vegjël. Vuçiq është një serb i madh dhe ai duhet të jetë […]

Mediat Serbe Dhe Gjithë Serbia Bien Në “Dy Gjunje” : Britania po i përgatitë ‘shiptarët’ për

Shumë nga gazetat beogradase që kontrollohen nga presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, kanë dalë sot me tituj bombastikë në ballinat e tyre, duke e akuzuar Britaninë e Madhe se po e armatos Kosovën dhe po e bën gati për Kjo derisa shqiptarëve të Kosovës u referohen me epitetin ofendues “shiptari”. Shumë nga gazetat beogradase që […]

Aktivistja Serbe Shkakton Trazira Te Medha Ne Beograd,Kujton Masakrën E Mejës: Eshtrat E 15 Viktimave Nuk Janë Gjetur Ende

Natasha Kandiq nga Fondi për të Drejtën Humanitare në Serbi, ka përkujtuar masakrën e Mejës sot kur janë bërë 23 vjet nga krimi makabër i forcave serbe dhe MUP-it serb. Kandiq ka theksuar se eshtrat e 15 viktimave nga kjo masakër nuk janë gjetur ende. “Janë forcat serbe më 27 prill 1999. Në fshatin Mejë […]

Cfare Po Ndodhe ? Fillojne Arma Timet Nga Me Te Rendat Nga Serbie Dhe Krocia ! Ja Me Cka U Furnizuan Tani, Qe Eshte E Papritur…

  Serbie do të shpe nzojë këtë vit gjysmë miliard euro për ar matime ar.më moderne si sistemi antichar rus Kornet u prezantuan së fundmi nga presidenti i Serbisë Ministri serb i Mbrojtjes Nebojsha Stefanoviq dekla.roi se blerjet do të vijojnë pasi sektori i mbrojtjes duhet të përsh tatet me aktualitetin. Serbie nuk përbën kër […]

Ministri Serb Cetniku Vulin : “Deshiroj Qe Kadri Veseli Te Jete Sa Me Larg Meje” – Kur Ta Mesoni Arsyen Pse Do Habiteni

Ministri serb Vulin: Dëshi,roj që Kadri Veseli të jetë sa më larg prej meje.Ministri i Mbrojtjes i Serbisë, Aleksandar Vulin, dekla,roi sot se Prishtina zyrtare nuk dëshiron dialog dhe se ideja e ko rrigjimit të kufijve nuk e gëzon, por beson se është e mundur.“Unë dëshiroj që Kadri Veseli të jetë sa më larg prej […]

Vjen Paralajmërimi I Frikshëm Për SuIme Tjera Në Veri: Regjimi I Vuciqit I Rifilloj Provokimet Me Kosovën !!

  Njohësi i çështjeve politike nga Bosnja dhe Hercegovina, Jasmin Mujanovic, me një postim në rrjetin social Twitter, ka shkruar se suImet e fundit ndaj Policisë së Kosovës, janë të orkestruara nga Beogradi. Mujanovic tha se këto po ndodhin menjëherë pasi që presidenti serb Aleksandër Vucic i fitoj zgjedhjet atje. “Me përfundimin e zgjedhjeve në […]

Vuçiç Krëcënon Hapur Kosovën Para Us.Htrisë Serbe: “U.Shtarët E Mi Rrini Gati, Nëse U Thërrasim E Di Se Përgjigjeni!”

  Presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiq ka bërë një paraqitje k ërcë nuese para ushtrisë së shtetit të tij në Kralevë. Vuçiq është paraqitur nga atje duke p o ros itur us htarët serbë që të “rrijnë në gatishmëri”. “Rrini gati, punoni, ushtrohuni, ne do ta bëjmë më të mirën që t’ua lehtësojmë jetën. Që […]

GjeneɾaIi I Iaɾtë Seɾb ”Çon Pesh” Gjithë Botën!! Do Kthehemi Në Kosovë Sepse Ajo Është Toka E Jonë!

Ljubisa Dikovic, ish shefi i S htabit të Pëɾg jithshëm të Us.htrisë Seɾbe në një inteɾvistë për Kuɾiɾ’in serb ka thënë se Seɾbia nuk ka humbuɾ nga N.ATO dhe se usht.ria seɾbe një ditë do të kthehet pëɾsëɾi në Kosovë. Kurir ka ɾeaIizuar një intervistë me Dikovic duke e pyetur atë ndër të tjera edhe […]

Komandanti i ushtrisë serbe: “Ne jemi të gatshëm të ndërhyjmë në Kosovë!”

Në rast të një krize të madhe në Kosovë, ushtria serbe është e gatshme t’i ofrojë ndihmë misionit të KFOR-it për të siguruar një mjedis të sigurt dhe liri të lëvizjes së qytetarëve. Kështu ka thënë shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Serbisë, Milan Mojsiloviq. Ai për Novostin ka thënë se […]

Vuçiq në ankth, “Ne po iu themi se nëpër Kosovë veç nëse bëhen miza mund të kalojnë, ndryshe…”

Vuçiq në ankth, “Ne po iu themi se nëpër Kosovë veç nëse bëhen miza mund të kalojnë, ndryshe…” Vuçiqi u paska thënë serbëve se “ nga Beogradi do të niseni deri në Tiranë dhe askush s’do t’ju ndalë”. Ne po iu themi se nëpër Kosovë veç nëse bëhen miza mund të kalojnë, ndryshe jo. Për […]