Tag Archives: Rusi

E PAPRlTUR / Rusia jep Iajmin qe po habit te gjithe per fabriken e ceIikut Azovstak ne Mariupol duke thene se..

-Rusia ka rri tur për pje kjet për të marrë ko ntro.llin e rajo nit të Donb asit i cili gjendet në lindje të Ukr ainës duke pret enduar fi tore në bet.ejën për fabrikën e çelikut Az ovstal në Mariupol. For cat ruse kanë nisur edhe ofe nsivë ush tarake në provi.cën Luhansk forcat […]

Ja se cili eshte pIani se kret i Rusise e Serbise per ndarjen e Bosnjes dhe cfare po pIanifikojne per Kosoven duke e..

-Ja se cili eshte pIani se kret i Rusise e Serbise per ndarjen e Bosnjes dhe cfare po pIanifikojne per Kosoven duke e.. -Kohëve të fundit, situata në Bos nje dhe Herce.govinë është ten sio nuar. Kështu vler ësojnë edhe zyr.tarë të Bas hkimit Evropian. Në anën tjetër, udhë.heqësi serb i Bosnjës, Mil lorad Do […]

Ish-shefi i MI6 thotë se deri në 2023, Putin do ta humb pushtetin dhe do të mbyllet në çmendinë

  Ish-shefi i inteligjencës britanike parashikoi se presidenti rus, Vladimir Putin, brenda vitit do ta humbë pushtetin dhe do të mbyllet në një qendër mjekësore për trajtim të një sëmundje të gjatë kronike. Sir Richard Dearlove ishte në krye të Shërbimit Sekret të Inteligjencës së Mbretërisë së Bashkuar, ndryshe MI6, prej vitit 1999 deri në […]

E PAPRlTUR / Kjo qe Putin po ben eshte e pa pritur, ka derguar spiune ruse me anije prane ltaIise qe te…

  SHlKO ME POSHTE! -E PAPRlTUR / Kjo qe Putin po ben eshte e pa pritur, ka derguar spiune ruse me anije prane ltaIise qe te… -Med iat italiane kanë ngritur shqetë.sime për një anije mist erioze që ndodhet në jug të Siç ilisë sipas gaz etës italiane La Repubblica një ani je ruse me […]

Rusia i jep goditje gjithe botes dhe NATO-s / Do te ndertojne baza ushtarake prane kufijve te saj…

  Aplik imi për anëtarësimin në NATO i Suedisë dhe Finlandës nuk është pri.tur mirë nga Rusia e cila përveç kër cënimeve gjatë ditëve të fundit tashmë ka para.lajmëruar se do të krijojë baza të reja ushtarake pranë kufijve të saj shkruan BBC. Lajmi është bërë i dit ur nga ministri i mbrojtjes së Kremlinit […]

Rusia I Jep Goditje Gjithe Botes Dhe NATO-S / Do Te Ndertojne Baza Ushtarake Prane Kufijve Te Saj…

  Aplik imi për anëtarësimin në NATO i Suedisë dhe Finlandës nuk është pri.tur mirë nga Rusia e cila përveç kër cënimeve gjatë ditëve të fundit tashmë ka para.lajmëruar se do të krijojë baza të reja ushtarake pranë kufijve të saj shkruan BBC. Lajmi është bërë i dit ur nga ministri i mbrojtjes së Kremlinit […]

Putini ka vdekur?

  Armiqtë e Vladimir Putinit po e mbajnë njërin sy nga ekrani i televizorit, sepse transmetimi i “Liqenit të Mjellmave”, sipas Newsweek, mund të tregojë vdekjen e tij. Ky balet, i kthyer në simbolin më shumë se një shekulli të kulturës së lartë, është një nga kontributet më të famshme të Rusisë në artin botëror, […]

NUK PRITEJ KJO/ Rusia nuk po permbahet me, e hedh ne shesh edhe bishen e saj ! Fut ne gatishmeri kete mjet i cili eshte..

-Për ballë rez isten cës ukrai nase Rusia ka ven.dosur të fusë në punë Terminatorin bëhet fjalë për një tank Iu ftarak që Kre mlini e për.fshiu në fo rcat e tij ush tarake disa muaj më parë. Tan ket e reja peshojnë 44 tonë janë 7,2 metra të gjatë dhe 3,6 met.ra të gjerë […]

PoIitoIogu rus Ie me goje hapur te gjithe me kete dekIarate / ”Putin po mat fu qine e NATO-s ,ja se cfare pritet te nodhe…

  -PoIitoIogu rus Ie me goje hapur te gjithe me kete dekIarate / ”Putin po mat fu qine e NATO-s ,ja se cfare pritet te nodhe… -Një pol itolog rus prete ndon se Iuf.ta në Ukrainë mund të jetë një “pr ovë” për një kon.flikt më të madh dhe një mundësi për ush.trinë ruse për […]

Rusia tani fiIIon me ‘non gr adat’ e veta/ Ja se per cilet persona se pari vendosi ndaIese te cilet jane..

-Rusia tani fiIIon me ‘non gr adat’ e veta/ Ja se per cilet persona se pari vendosi ndaIese te cilet jane.. -Rusia ka dek laruar se u ka nda.luar hyrjen presi dentin të SHB A-së Jo e Bi den, se.kre tarit të Sht etit Antony Bl inken dhe she.fit të CI A-s, William Burns. Këta […]