Tag Archives: Serbi

Çmendet“ Serbia Nga Kjo DekIaratë E Gjuriqit, Serbia T’u Kërkojë FaIje Shqiptarëve!

  Çmendet“ Serbia Nga Kjo DekIaratë E Gjuriqit, Serbia T’u Kërkojë FaIje Shqiptarëve! rfaqësues të Konventës Kombëtare për BE-në kanë biseduar me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, për Kosovën, në kuadër të di.alogut të brendshëm për Kosovën. Sipas Dushan Milenkoviqit, nga Qendra për Dia.log Shoqëror dhe Nisma Rajonale, “është e dom osd oshme që shkëmbimi […]

GjeneraIi Serb ”haIIakat” BaIIkanin tregon gjithcka mbi Kosharen !! Serbia ne kembe i’a nxurr te zezat

Gjenerali i pensi.onuar serb i dënuar për kr ime luf te, Vladimir Lazareviq, i cili ishte komandant i Korpusit të Prishtinës të –ish-Usht risë JugosIIave gjatë kohës së luf. tes ne Kosovë, zbuIon dëshmitë e tij nga koha e lu ftës dhe tmerrin e Bet,ejës së Koshares. GjeneraIi serb ka folur edhe për bet,ejen e […]

Kelyshi Vuçiq me mburrje thote qe ka refuzuar Ameriken ndaj kerkeses se tyre per Kosoven – Ja cfare kishin kerkuar nga Shtepia e Bardhe

Kelyshi Vuçiq me mburrje thote qe ka refuzuar Ameriken ndaj kerkeses se tyre per Kosoven – Ja cfare kishin kerkuar nga Shtepia e Bardhe Kelyshi Vuçiq me mburrje thote qe ka refuzuar Ameriken ndaj kerkeses se tyre per Kosoven – Ja cfare kishin kerkuar nga Shtepia e Bardhe.Vuçiq: Refuzova tē nēn,shkruaj pikēn e njohjes reciproke […]

E FUNDIT/ E Gjithe Serbia Ne Kembe Po Dridhen Nga Eurodeputetja Gjermane Mike E Shqiptareve – Ja Hakmarrja Qe Mund T’u Ndodhe Autoriteteve Serbe Nga Von Cramon

  E FUNDIT/ E gjithe serbia ne kembe po dridhen nga eurodeputetja gjermane mike e shqiptareve – Ja hakmarrja qe mund t’u ndodhe autoriteteve serbe nga Von Cramon E FUNDIT/ E gjithe serbia ne kembe po dridhen nga eurodeputetja gjermane mike e shqiptareve – Ja ha,kmarrja qe mund t’u ndodhe autoriteteve serbe nga Von Cramon.Nē […]

“Ngushtohet laku” amerikan për Serbinë

  Karen Donfried, zyrtarja më e lartë e Departamentit të Shtetit për Evropën dhe Euroazinë, deklaroi se SHBA mbështesin Serbinë në harmonizimin e mëtejshëm me Shtetet e Bashkuara dhe BE-në dhe se Serbia duhet të vendosë vetë se si do të reagojë kur bëhet fjalë për sanksionet kundër Rusisë. Në një intervistë për Politika-n e […]

Gjermania E Shqetësuar Nga Vuçiqi, “Der Spiegel”: Ballkani Një Fuçi Baroti

Gjermania E Shqetësuar Nga Vuçiqi, “Der Spiegel”: Ballkani Një Fuçi Baroti Udhëtimi i Lambrecht filloi në Bosnjë, në republikën me shumicë serbe. Shqetësimet për një përshkallëzim në Bosnje kanë alarmuar edhe misionin e BE-së “Altea”, i cili prej shumë vitesh ka një forcë stabilizuese në terren Më pas këtë javë, kancelari Scholz ftoi krerët e […]

Pas dekIarateve te VUClClT pro Ukraines dhe NATOs anuIohet Vizita e Sekretarit të KëshiIIit të Sigurimit Rus

    Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar se është anuIuar vizita e Sekretarit të KëshiIIit të Sigurimit të Federatës Ruse, Nikolai Patrushev.“Patrushev është dashur të vijë në Beograd, ajo vizitë është paralajmëruar rreth dhjetë ditë më parë dhe ajo vizitë është anuIuar”, tha Vuçiq gjatë hapjes së Qendrës Klinike të Serbisë më 27 shkurt.Ai shtoi se […]

DOKUMENTI TOP-SEKRET I Serbise Per SuImet E NATOs – Zbulohet Ngjarja E Planifikuar Qe Po Trondit Vendin

DOKUMENTI TOP-SEKRET i serbise per suImet e NATOs – Zbulohet ngjarja e planifikuar qe po trondit vendin.DOKUMENTI top-sekret i Serbisë për suImme,t e NATO-s: Në ditën e gjashtë suImmo,het kazerma në Prishtinë dhe fabrika e avionëve “Utva”.Gjatë b0mm,m bard,dimiiit të Serbisë, avionët e NATO-s kishin realizuar mijëra fluturime, duke suImmu,ar depot dhe fabrikat e ar,mmëve […]

DOKUMENTI TOP-SEKRET i serbise per suImet e NATOs – Zbulohet ngjarja e planifikuar qe po trondit vendin

DOKUMENTI TOP-SEKRET i serbise per suImet e NATOs – Zbulohet ngjarja e planifikuar qe po trondit vendin.DOKUMENTI top-sekret i Serbisë për suImme,t e NATO-s: Në ditën e gjashtë suImmo,het kazerma në Prishtinë dhe fabrika e avionëve “Utva”.Gjatë b0mm,m bard,dimiiit të Serbisë, avionët e NATO-s kishin realizuar mijëra fluturime, duke suImmu,ar depot dhe fabrikat e ar,mmëve […]

Pas dekIarateve te VUClClT pro Ukraines dhe NATOs anuIohet Vizita e Sekretarit të KëshiIIit të Sigurimit Rus

    Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar se është anuIuar vizita e Sekretarit të KëshiIIit të Sigurimit të Federatës Ruse, Nikolai Patrushev.“Patrushev është dashur të vijë në Beograd, ajo vizitë është paralajmëruar rreth dhjetë ditë më parë dhe ajo vizitë është anuIuar”, tha Vuçiq gjatë hapjes së Qendrës Klinike të Serbisë më 27 shkurt.Ai shtoi se […]