Meda këmbën tek të pasmet e Lules

 

 

Meda dhe Lulja janë ndër çiftet më të njohur në showbizin kosovar.
Dyshja me veprime të njëpasnjëshme, qëndrojnë gjithmonë në krye të faqes rozë.

Pothuajse çdo veprim i tyre përcillet nga publiku, pasi që janë tejet unik në lëvizjet e tyre.
Shpeshherë e shprehin edhe dashurinë që kanë për njëri tjetrin.

Edhe në këtë imazh, me afërsinë që kanë bërë Meda këmbën komplet tek të pasmet e Lules.
Kujtojmë, çifti janë prondër të tre fëmijëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *