Zvicra do të prodhojë ilaçin natyral sipas Kuranit, që rikthen shikimin 99% August 29, 2019 BS Islami dhe shkenca 0

Zvicra do të prodhojë ilaçin natyral sipas Kuranit, që rikthen shikimin 99%
August 29, 2019 BS Islami dhe shkenca 0

Zvicra do të prodhojë ilaçin natyral sipas Kuranit, që rikthen shikimin 99%

Ky medikament u zbulua nga Abdul Basit Mohammed dhe pretendohet të rivendosë shikimin deri në 99 %. Ai pohon se ky ilaç u gjet në librin e shenjtë islamik të Sures Jusuf, vargu 84.

Në ajetin 84 thuhet se paraardhësit tanë shpesh përdorën djersën si ilaç natyral për shumë çështje, veçanërisht kur ajo erdhi në shërimin e syve dhe në rivendosjen e vizionit.Eksperimentet u bënë me lepujt dhe njerëzit, duke treguar se ilaçi me të vërtetë bën mrekulli. Pra, çfarë mendoni për këtë? A është e mundur për të rikthyer shikimin pa kaluar një operacion?E pra, del se kjo tashmë është bërë realitet dhe se me të vërtetë funksionon. Shpikësi donte që ilaçi të quhej” Kura Kur’anore”, kërkesa e tij u miratua dhe kompania zvicerane së shpejti do të fillojë me prodhimin.

Burimi: http://medialb.press/zvicra-do-te-prodhoje-ilacin-natyral-sipas-kuranit-qe-rikthen-shikimin-99/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *