Zbulohen skenaret e anetaresimit te Kosoves dhe Bosnjes ne NATO

 


ZbuIohen skenaret e anetaresimit te Kosoves dhe Bosnjes ne NAT0 – Ja ‘sekreti’.Mediat serbe “zbuIojnē” skenarēt e anētarēsimit tē Kosovēs dhe Bosnjēs nē NATO.Pasi pre,sidenti serb, Aleksandar Vuçiq e ndezi njē al,arm se ka rre,zik pēr ta qē Kosova tē bēhet anē,tare e NATO-s, mediat serbe shkruajnē sot pē pre si,on tē rritur nga qendrat perēndimore tē pus htetit.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Sipas mediave nē Beograd, Perēndimi po e harton njē plan qē Kosovēn dhe Bosnjē e Hercegovinēn t’i shtyjnē drejt NA TO-s.Sipas informacioneve jozyrtare, hyrja e Kosovēs dhe Bosnjē-Hercegovinēs nē NATO do tē bēhej nē dy hapa kyç, shkruajnē mediat serbe. E para, sipas tyre, ēshtē ndryshimi i sistemit tē vendim,marrjes nē vetē Aleancēn, ku tashmē ēshtē nē fuq1DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

parimi i konsensusit tē shteteve anētare. Miratimi i njē mekanizmi vendimmarrēs me njē shumicē tē thjeshtē ose me dy tē tretat do t’i hiqte pengesat pēr, tē themi, vēnien e Kosovēs, e cila nuk njihet nga pesē anētarē tē BE-sē (Sllovakia, Qiproja, Spanja, Rumania dhe Greqia), nēn ombrellēn e sigurisē sē NA TO-s, shkruan Novosti.Hap tjetēr nē Serbi besojnē se mund tē jetē shtyrja e Bosnjēs drejt anētarēsimit nē NA TO.“Opozita e serbēve do tē amo rtizo hej nga ndryshimi i qeverisē nē Republika Srpska nē zgjedh,jet nē BeH qē priten nē tetor dhe ardh,ja e atyre qē janē properēndimorē dhe tē orientuar drejt NA TO-s nē poste kyçe”, shkruajnē mediat serbeDUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *