Vuçiq para banorëve Serb në Mitrovicë!: Unë e Zotëroj Mitrovicën! Askush nuk guxon të na del përpara!

 


Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka informuar përfaqësuesit e serbëve nga Kosova se vendi i tij do të bëjë investime siç ka thënë “që do të jenë simboIe të popuIIit serbë në Kosovë”

“Janë dy qendra të mëdha klinike-spitalore në Mitrovicë dhe tjetra në Graçanicë që nis së shpejti të ndërtohet. Do ta shtrojmë në plotni rrugën magjistrale nga Jarinja deri në Mitrovicë që i ka diku 53 apo 54 kilometra e që do të jetë sikur një pistë e vërtetë. Me këtë do të tregojmë se cila është fuqia e shtetit të Serbisë krahasur me vitet e dekadat që shkuan”, tha ai, njofton Klan Kosova.

Vuçiq para banorëve Serb në Mitrovicë!: Unë e Zotëroj Mitrovicën! Askush nuk guxon të na del përpara! – My Blog (lajme.icu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *