Vjosa Osmani per AI Jazeera habit gjithe boten me ate qe tha per Putin/ Nese Putin merr ate qe do atehere…

 

Vjosa Osmani në një inter.vistë për Al Jazeera ka thënë se nëse presidenti i Rusisë, Vladimir Putin lejo.het të marrë atë që do do të thotë se ky është fun di i demokracisë Osmani duke folur për Iu ftën në Ukrainë theksoi se të gjithë së bash.ku duhet të sigurohen që regjimi i Putinit do të bjerë.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Nëse ne e lejo jmë Putinin që të marrë atë që do ky është fun.di i demokracisë ky është fundi i rregullave të së drejtës ndër kombëtare. Për këtë arsye të gji.thë së bashku vendet e mëdha dhe të vogla duhet të punojnë së bashku që të ndalo het ajo se çka është duke bërë tani Rusia dhe të sigur.ohemi që regjimi i Putinit do të bjerë.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Vjosa Osmani per AI Jazeera habit gjithe boten me ate qe tha per Putin/ Nese Putin merr ate qe do atehere… – BUZZ (lajme.buzz)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *