Vjen paralajmerimi i rradhes nga Putin , ja se cfare do ndodhe me cmimet e tregut te cilat do te..

 

-Vjen paralajmerimi i rradhes nga Putin , ja se cfare do ndodhe me cmimet e tregut te cilat do te..

-Pre.sidenti i Rusisë, Vladimir Putin, duke folur në televizionin shtetëror të ven.dit të tij, tha se çmimet do të vijojnë të rriten në të gjithë bo.tën nëse presioni ekonomik ndaj Rusisë nuk do të ndalet, duke iu re.feruar sanksioneve që Perëndimi i ka ven.dosur Rusisë.“Shumë shtete kanë ndër.marrë veprime jomiqësore ndaj nesh dhe ekonomisë sonë. Ka një rritje kër.kese për artikuj të caktuar, por problemet do të zgji.dhen. Nuk ka gjë që ne nuk zgjidhim dot. Ndërkohë që shte.tet perëndimore i thonë popujve të tyre që të shtrën.gojnë rripin, të vishen tra.shë. I thonë se fajin për si.tuatën e krijuar e kanë sanksionet. Është shumë e çuditshme”, tha Putin të Enj.ten.Presidenti rus shtoi se Rusia po i për.mbush detyrimet e saj në furnizimin energje.tik dhe nuk ka aspak faj për rritjen e çmimeve: “Çmimet po rr.iten sepse Perëndimi i bëri gabim llogaritë, mos na fa.jësoni neve”.

Vjen paralajmerimi i rradhes nga Putin , ja se cfare do ndodhe me cmimet e tregut te cilat do te.. – Online (news308media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *