Vjen lajmi befasues për Ushtrinë e Kosovës nga SHBA, Albin Kurti jep lajmin e madh!

 

Mehaj tutje ka thënë se FSK-ja do të jetë në ko ordinim të plotë me SHBA-në dhe vendet e tjera partnere duke shtuar se Forca e Sigurisë së Kosovës do të jetë gjithënjë në shërbim të qytetarëve.

Ndërkaq ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Philip Kosnett ka premtuar bashkëpunim të mëtutjeshëm me FSK-në “Ambasadori Kosnett premtoi se SHBA përmes bashkëpunimit me Armatën e SHBA-ve Gardën Kombëtare të Ajovës dhe programeve tjera sikur edhe deri më tash do të vazhdojë partneritetin me Ministrinë e Mbrojtjes dhe FSK-në.

Në fund të dy ishin të një qëndrimi që të intensifikohet edhe më tej bashkëpunimi bilateral në mes dy vendeve partnere në fushën e sigurisë dhe mbrojtjes” thuhet në komunikatën e Ministrisë së Mbrojtes

Mehaj tutje ka thënë se FSK-ja do të jetë në ko ordinim të plotë me SHBA-në dhe vendet e tjera partnere duke shtuar se Forca e Sigurisë së Kosovës do të jetë gjithënjë në shërbim tëqytetarëve.

Ndërkaq ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Philip Kosnett ka premtuar bashkëpunim të mëtutjeshëm me FSK-në “Ambasadori Kosnett premtoi se SHBA përmes bashkëpunimit me Armatën e SHBA-ve Gardën Kombëtare të Ajovës dhe programeve tjera sikur edhe deri më tash do të vazhdojë partneritetin me Ministrinë e Mbrojtjes dhe FSK-në.

Në fund të dy ishin të një qëndrimi që të intensifikohet edhe më tej bashkëpunimi bilateral në mes dy vendeve partnere në fushën e sigurisë dhe mbrojtjes” thuhet në komunikatën e Ministrisë së Mbrojtes.

 

Vjen lajmi befasues për Ushtrinë e Kosovës nga SHBA, Albin Kurti jep lajmin e madh! – My Blog (news15post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *