Vjen Lajmi B0MBE!! “Kërkohet ndjekja penale për Hashim Thaçin e Isa Mustafën arsyja Asociacioni i komunave serbe”


Ish-eprori i lartë i UÇK-së dhe ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari thotë se nënshkruesit e Asociacionit ekzekutiv në Bruksel duhet të ndjeken penalisht. E nënshkruesit e Asociacionit janë Hashim Thaçi dhe Isa Mustafa për të cilët thotë se, në gjykatë ata duhet të tergojën arsyen se pse e dëmtuan qëllimisht interesin nacional të Kosovës. Kështu Miftari shkruan në një postim në Facebook.

“Biseduesve dhe nënshkruesve të Asociacionit ekzekutiv për komunat dhe kishat Serbe në Kosovë duhet të ndjeken penalisht me ligj, në gjykatë ta tregojnë arsyen e dëmtimit të qëllimshëm të interesit nacional të vendit dhe të territorit të shtetit të Kosovës! Ishte kjo nga mosdija apo ishte në pytje interesi material parat që shiten interesin e vendin, apo ishin arsye dosjet e UDB dhe dosjet e krimeve arsyet krysore të favorizimit të shtetit kriminel, Serbisë karshi Kosovës!”, shkruan Miftari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *