Video eksluzive/A u vodh COVID-19 | Nga dy spiune Kinez ne nje laborator ne Kanada?

Video eksluzive/A u vodh COVID-19 | Nga dy spiune Kinez ne nje laborator ne Kanada?

Nje video qe po qarkullon eshte dy spiune rus e vjedhen virusin nga Kanada dhe shperndane virusin. Ja video eksluzive

kl/iko , kl.iko , kl!ko , r3klamen, re.klamen..

Burimi: https://portaliarena.com/video-eksluzive-a-u-vodh-covid-19-nga-dy-spiune-kinez-ne-nje-laborator-ne-kanada/?fbclid=IwAR3I5wVG-cFUEtnt9EYMcr7O9Js1M-ynJMdh4Z8SsX0l1JMwL5sXOG0HrVo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *