URlME! KanceIarja Gjermane me këtë lajm i gëzoi gjithë Shqiptarët, Danke AngeIa!

 

Qytetarët e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Kosovës, Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës nga 7 Shkurti do të munden të punojnë legal,isht në Gjermani vetëm me dokumente të shteteve të tyre, respektivisht pa pasur pasaportë të BE-së.Ky informacion është shpal,lur zyrta,risht nga Merkel ku thotë se qytetarët do të mund të punojnë në vendin më të zhvilluar të BE-së ,Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.

Kancelarja e Gjermanisë, po paralajmëron kri zën më të madhe të Bashkimit Europian që nga krijimi i Unionit më të rëndësishëm politik në botë. Kjo situatë sipas Angela Merkel, është rezultat i pan demisë Covi d-19. Megjithatë, politikanja gjermane Viola Von-Cramon , që është raportuese për Kosovë në Parlamentin e Europës, thotë se Merkel do e kryejë një punë që lidhet me Kosovën. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.

URlME! KanceIarja Gjermane me këtë lajm i gëzoi gjithë Shqiptarët, Danke AngeIa! – New (news372media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *