Urime Kosovë / Vucic po cmendet,Kosova do të bëhet pjesë e OKB-se dhe 2/3 e pol.icëve në veri do të jenë!!…

Aleksandar Vuçiq ka thënë se gjërat për Serbinë vetëm se do të përkeqësohen gjatë ditëve të ardhshme.Ai ka folur për situatën e re të sigurisë, politikës dhe ekonomisë pas shpërthimit të uftës në Ukr.ainë.

Serb.isë, ka thënë ai, i është shtuar presioni ndë.rkombëtar edhe për çështjen e Kosovës, që lidhet me arritjen e marrëveshjes përfun.dimtare në Bruksel.“Mund të shkruaj një novelë për këto net. Ata kërkuan që 2/3 e policëve në veri të Kosovës të jenë serbë dhe që ne të pajtohemi që Kosova të pranohet në O.K.B”, ka thënë ai.Vuçiq, në një intervistë në televizionin serb PRVA, tha që një pre.sion i madh ka nisur mbi Serbinë, pas refuzimit të këtyre kërkesave.

“Ne kundërshtuam, një pres.ion i madh nisi dhe në fund pranuan që marrëveshja e Brukselit duhet të arrihet pa këto dy kushte”, ka thënë Vuçiq.Vuçiq ka thënë se Serbia është një gjendje jashtëzakonisht të vështirë, pas shpërthimit të lu.ftës në Ukr.ainë.“Thelbi i gjithë kësaj është që Serbia gjendet në një pozicion të rëndë. Nuk është vetëm politika, por edhe eko.nomia. Nuk mund ta fsheh këtë brengë edhe po të doja”, ka thënë ai.

Urime Kosovë / Vucic po cmendet,Kosova do të bëhet pjesë e OKB-se dhe 2/3 e pol.icëve në veri do të jenë!!… – Info (haberreport.xyz)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *