Urime Kosove! Aktorja E Njohur Kosovare Jep Lajmin E Madh:”Spanja dhe Kosova, së shpejti të vendosin raporte diplomatike dhe që Spanja ta njohë Kosovën”

Urime Kosove! Aktorja E Njohur Kosovare Jep Lajmin E Madh:”Spanja dhe Kosova, së shpejti të vendosin raporte diplomatike dhe që Spanja ta njohë Kosovën”Yllka Gashi, aktorja më e mirë në Javën e 66-të të Filmit Ndërkombëtar të Valladolidit (Seminci) për rolin e saj kryesor në filmin “Zgjoi”, me regji të Blerta Bashollit, ka shprehur dëshirën e saj që Spanja ta njohë Kosovën si shtet. “Do ta përdor zërin tim sonte për të shprehur një ëndërr që unë si artiste kosovare dhe i gjithë populli im e kam: që vendet tona të bukura, Spanja dhe Kosova, së shpejti të krijojnë lidhje diplomatike që Spanja ta njohë Kosovën”, tha Gashi, duke shtuar se të dyja vendet ndajnë më shumë të përbashkëta sesa ato që i ndajnë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Urime Kosove! Aktorja E Njohur Kosovare Jep Lajmin E Madh:”Spanja dhe Kosova, së shpejti të vendosin raporte diplomatike dhe që Spanja ta njohë Kosovën”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *