Ukraina e njeh Kosove? Zhvillim i papritur

 


vendësministri i jashtëm i Kosovës, Kreshnik Ahmeti ka biseduar nëpërmjet telefonit me zëvendësministren për Punë të Jashtme të Ukrainës, Emine Dzhaparova.Në këtë telefonatë, Ahmeti ia ka përmendur kryediplomates ukrainase sanksionet e Kosovës dhe rreshtimin e vendit përkrah perëndimit dhe kundër Rusisë, shkruan lajmi.net.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

“Gjithashtu, ai përmendi edhe ndihmën që Republika e Kosovës po e ofron në këtë situatë duke strehLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTEuar 20 gazetarë, duke larguar përkohësisht regjimin e vizave për qytetarët ukrainas dhe duke treguar gatishmëri për strehimin e 5000 refugjatëve.”, thuhet në komunikatën e MPJD-së.

Kryediplomatja ukrainase e ka njoftuar homologun e saj në Kosovë për situatën e rëndë humanitare atje të shkaktuar nga agresioni rLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE
Ukraina e njeh Kosove? Zhvillim i papritur – BUZZ (lajme.buzz)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *