Turp I Madh Nga Kjo Qe Sapo U Zbulua. Dalin Ne Pah Sekretet Tronditese Te Ish Presidentit Hashim Thaci

SKANDALOZE/ Turp i madh nga kjo qe sapo u zbulua. Dalin ne pah sekretet tronditese te ish presidentit Hashim Thaci.Ish-deputeti Milaim Zeka ka drejtuar akuza ndaj Lëvizjes Vetëvendosje dhe krye.ministrit Albin Kurti.Ai ka theksuar se vitin e kaluar kryeminsitri Albin Kurti e ka publ.ikuar një mar,rëveshje që sipas tij ishte “Top- sekret” ndërmjet NATO-s dhe Qeverisë së Kosovës.”Këta harambashët e Vetëven,dosjes e kanë publikuar mar,rëveshjen sekrete ndër.mjet ish- kryeministrit Hashim Thaçi dhe sekretarit të përgjithshëm të NATO-s, Rasmu,ssen, për shkuarjen e FSK-së në veri të Kosovës”, tha ai në emi.sionin “Politiko”.Sipas tij, mediat në Kosovë kanë bë,rë një punë të jashtëz.akon,shme me publikimin e skan.dalit të Qeverisë për mos nënshkr,imin e kontratës për pran,imin e 500 mijë vak.sinave .

Turp i madh nga kjo qe sapo u zbulua. Dalin ne pah sekretet tronditese te ish presidentit Hashim Thaci – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *