Trond.itese/Gjyshja Më E Ke Qe Në Botë, Vetëm Se Mbesa I Bëri Zhu Rmë Ajo E K Api Dhe I Futi Në Sy Ate….

Irmgard S. thuhet se ka k apur mbesën e saj duke bërë zhu rmë dhe nga inati i ka he dhur në sy spraj me sp ec dje gës. Mbesa e saj ka thënë se nuk e do më gjyshen e saj, pas asaj që i ka bërë.

Ajo ka thënë:
Ajo nuk është më gjyshja ime nuk dua ta shikoj asnjëherë. Ndihem shumë k eq që kam një gjyshe të tillë.Kurse e moshuara është dë nuar me një gjo bë për atë që ka bërë, por ajo ka thënë se nuk është pe nduar për atë që ka bërë dhe se nuk ndihet k eq.

Trond.itese/Gjyshja Më E Ke Qe Në Botë, Vetëm Se Mbesa I Bëri Zhu Rmë Ajo E K Api Dhe I Futi Në Sy Ate…. – Shqiperia (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *