Termet Në Beograd! Kryediplomatja Gjermane Jep Iajmin E Madh Për IiberaIizimin E Vizave Për Kosovën


Ministrja e Jashtme gjermane, Annalena Baerbock pas takimit me kryeministrin Albin Kurti tha se shteti që ajo përfaqëson po punon për liberalizimin e vizave për Kosovën.

“Sa i përket liberalizimit të vizave edhe këtë e thash shumë qartë. Për mua nuk është në pikëpyetje se neve na duhet liberalizimi i vizave për Kosovën dhe paqen e krijojmë vetëm së bashku me njerëzit”, tha Baerbock.“Ne po përpiqemi dhe po punojmë me tërë forcën në mënyrë që këtë çështje ta çojmë përpara së bashku”, shtoi ajo.

Ndërkohë Baerbock në një konferencë për media në Prishtinë tha se nuk ka rrugë të shpejtë për në Bashkimin Evropian.Ministrja e Jashtme gjermane, Annalena Baerbock pas takimit me kryeministrin Albin Kurti tha se shteti që ajo përfaqëson po punon për liberalizimin e vizave për Kosovën.

Termet në Beograd! Kryediplomatja gjermane jep Iajmin e madh për IiberaIizimin e vizave për Kosovën – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *