Të mërkurën e kaluar është një ndarë historia e suksesit nga Dr. Vladimir Zelenko i cili trajtoi me sukses fillimisht 350 pacientë të infektuar me koronavirus.

Po ashtu, ai ka përdorur si terapi kombinuese: hidroksiklorokinën (antimalarik) me azitromicinën (antibiotikë për të trajtuar infeksionet sekondare) si dhe sulfatin e zinkut shkruan TechStartUps.

Kjo terapi rezultoi e suksesshme 100 % tek pacientët e administruar në Nju Jork përcjell Gazeta Shneta.

Ndër të tjera, Dr. Zelenko tha se me anë të kësaj terapie simptomat e gulcimit janë zgjidhur brenda katër deri gjashtë orë pas trajtimit.

Ndërsa sot është bërë e ditur se ai ka trajtuar më këtë terapi 699 pacientë me virus Covid-19 me sukses 100%.

Burimi: https://bota.live/terapia-e-dr-zelenkos-qe-trajtoi-699-paciente-me-covid-19-rezultoi-me-sukses-100-ne-nju-jork/?fbclid=IwAR3aj858EcMGZrDPjqfWOM27LBnvDtXFw8hzf3Wf6B32snv0eYPTEitNtr4