Teksa Fiksohemi Te Koronavirusi, Toka Shkon Drejt Një Katastrofe Akoma Më Të Keqe (Video)

Teksa Fiksohemi Te Koronavirusi, Toka Shkon Drejt Një Katastrofe Akoma Më Të Keqe (Video)

Teksa fiksohemi te koronavirusi, Toka shkon drejt një katastrofe akoma më të keqeNë pika të caktuara të jetës së planetit tonë, rritja e nivelit të dyoksidit të karbonit në atmosferë ka shkaktuar ngrohje eksteme globale, prej të cilës shumica e specieve të tokës janë zhdukur.Në të kaluarën këto evente janë shkaktuar nga shpërthime vullkanike apo impakte asteroidësh. Ndërsa tani Toka po shkon drejt një katastrofe të zhdukjes masive … si pasojë e aktivitetit njerëzor.Unë si shkencëtar i Paleo-klimës, kam studiuar marrdhënien mes përplasjes së asteroidëve, vullkanizmit, ndryshimeve klimatike dhe zhdukjes masive të specieve.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Burimi: https://portaliarena.com/teksa-fiksohemi-te-koronavirusi-toka-shkon-drejt-nje-katastrofe-akoma-me-te-keqe-video/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *