“Soset” Durimi Amerikan Ndaj BE-Së / “Kosova Në NATO Menjëherë, Ukraina Po Digjet E Lajçaku Po Flet Për Targa

 

Anëtar i lartë në Fondacionin Jamestown në Uashington, Janusz Bugajski ka thënë se është koha që Kosova dhe Bosnja e Hercegovina të hyjnë në NATO.Këtë koment e bëri përmes një reagimi në shkrimin e emisarit special të BE-së për dialogun Kosovë – Serbi, Miroslav Lajcak në Twitter, ku ky i fundit njoftoi se ekspertët e Bashkimit Evropian kanë asistuar delegacionet nga Kosova dhe Serbia për ta gjetur mirëkuptimin çështjen e targave.Per la jmin e plo te kli ko ne re kla men me poshte

“Soset” durimi Amerikan ndaj BE-së / “Kosova në NATO menjëherë, Ukraina po digjet e Lajçaku po flet për targa” – Online (infospostmedia.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *