Shyhrete Behluli Bëhet Me Shofer Personal. FALE BAKSHISHAVE NEPER DASMA

 

Këngëtarja ka dekada në skenë duke sjellë bashkëpunime shumë të pëlqyera ndër vite e duke krijuar një karrierë mjaft të suksesshme, për të cilat është shprehur disa herë se ka punuar fort dhe ka sakrifikuar shumë.

Bilbili i muzikës popullore tashmë ka fytyra publike edhe fëmijët, që secili është më i suksesshëm e më i edukuar se tjetri, këtu sigurisht ka gisht edhe Shyhretja e Luani, si prindër të përkushtuar. E gjithë kjo punë e palodhshme e përkushtim, i është kthyer me të njëtjën monedhë, pasi sot fëmijët e saj e ndihmojnë atë në secilën paraqitje dhe jo vetëm.Madje në këtë foto shihet se Engji është në gjendje të bëhet edhe shofere personale e nënës së saj.

Shyhrete Behluli Bëhet Me Shofer Personal. FALE BAKSHISHAVE NEPER DASMA – Lajmet (trendliveg24.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *