SHOKUESE/ Ja Kush Eshte Komandanti I UÇK-Së Qe Privatizoi Me Shume Se 30 Hektare Toke!!!

SHOKUESE/ Ja kush eshte komandanti i UÇK-sē qe privatizoi me shume se 30 hektare toke!!!Mexhid Ramusa nga Demokracia Studentore ka thēnē se njē ish komandat i Ush tri,sē Çlirimtare tē Kosovēs ka privatizuar 30 hektarē tokē nē Jezerc.Ai nē postimin nē Facebook, nuk ka pēr,mendur emrin e tij, por ka shkruar pēr ngjarjet qē e lidhin me kohēn e Iufj,tēs, kur ky ish koman,dant e kishte lēnē popullin, duke ikur nga of,en s iva e parē nē Jezerc.Gjithashtu, Ramusa i ka bērē thirr,je shtetit dhe pro ku,rorisē pēr tē hetuar kētē privatizim tē tokēs nē Jezerc.Postimi i plotē:Ai koman,dant qē i la pikat nē vitin 1998 dhe iki nē Greme nē ofe nsiv,ēn e parē nē Jezercē, e la popullin nē mēshirēn e Zotit, ai koman,dat qē i largoj dēsh,morēt nga vendi ku kanē rēnē “Jezerci” dhe i vendosi nē Ferizaj, ai komandant qē pēr 18 vite e festoj Epopejen e Jezercit nē vendin ku ēshtē suI,muar Jezerci “Kazerma nē Ferizaj” jo aty ku kanē qēndruar nē be,teja shqipet tona, çfarē padrej,tēsi ju kanē bērē kētij fshati tē lavdishēm, vetēm pēr njē arsye pēr t’ia ndryshuar Historinē…E i njējti komandant i paska privatizuar mē shumē se 30 hektarē Tokē nē Jezercē! Ku ēshtē kjo pro ku,rori? Ku ēshtē ky shtet?

SHOKUESE/ Ja kush eshte komandanti i UÇK-së qe privatizoi me shume se 30 hektare toke!!! – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *