Serbët E Shohin “Ferrin”!! SHBA Ndihmon FSK-Në Për Të Mbrojtur Kosovën Nga Serbia, Departamenti i Mbrojtjes i ShBA-së publikon pamjet

Serbët E Shohin “Ferrin”!! SHBA Ndihmon FSK-Në Për Të Mbrojtur Kosovën Nga Serbia, Departamenti i Mbrojtjes i ShBA-së publikon pamjet

Nuk janë raste të rralla kur Forca e Sigurisë së Kosovës dhe ushtria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës stërviten së bashku.
Së fundmi, të dyja ushtritë kanë kryer stërvitjet në Prishtinës.

Departamenti i Mbrojtjes së ShBA-së i ka publikuar disa nga pamjet e stërvitjes së përbashkët.
“Ushtarët nga Grupi i 10-të i Forcave Speciale dhe Forcat e Sigurisë së Kosovës marrin pjesë në një stërvitje në Prishtinë, Kosovë”.

Serbët E Shohin “Ferrin”!! SHBA Ndihmon FSK-Në Për Të Mbrojtur Kosovën Nga Serbia, Departamenti i Mbrojtjes i ShBA-së publikon pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *