Rusisë Dhe Serbisë I Thuhet “Stop”,Pres.Identi Biden Blindon Kosovën Dhe Ballkanin!! Në Bregdetin Kroat Arrin….

 

Rusisë Dhe Serbisë I Thuhet “Stop”,Presidenti Biden blindon Kosovën dhe Ballkanin!! Në bregdetin kroat arrin aeroplan-mbajtësja e famshme ame.rikane e madhe sa tri stadiume
Në portin e Splitit në Kroaci, ka arritur aeroplan – mbajtësja e famshme ame.rikane, Harry S.Truman.
Zbritja e saj në Split, ka ndodhur me miratimin e qev.erisë kroate.
Duke i uruar mirëseardhje aleatëve amerikanë, koman.danti i ‘Eighth Strike Group’ admirali kroat, Kurt Renshov u shpreh se: “Kjo është … Per la jmin e plo te kli ko ne re kla men me poshte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *