Qajnë për bukë fëmijët e shqiptarëve, po djali i Sali Berishës jeton në lagjen luksoze me vila ku njëra bën më shumë se 500 milionë lekë

Shkëlzen Berisha, djali i ish kryeministrit Berisha ka zgjedhur të jetojë në mesin e miliarderëve shqiptarë.Një pjesë e madhe e tyre kanë zgjedhur të jetojnë bashkë në një kompleks shumë ekskluziv vilash të cilat aktualisht janë në treg me një çmim përallor prej 570 mijë euro më e ulëta deri në 1.7 milionë euro.

Këto janë çmimet në tregun aktual të agjensive imobiliare në Tiranë, të paktën të atyre që kanë afishuar çmimin e vilave që janë nxjerrë në shitje.
Ndërkohë që pjesa më e madhe për shkak të çmimit dhe informacionit shumë të rezervuar shpallen në shitje por sërish qëndrojnë ekskluzive. Këto janë pamjet nga ajri të kompleksit Luksoz ku Shkëlzen Berisha ka zgjedhur të jetojë së fundmi.

Në shpalljet e agjensive imobiliare ne gjetëm një që ishte në treg për 15 mijë euro në muaj. Shifra këto vërtetë shumë të larta për dikë që nuk hyn në rreshtin e miliarderëve dhe milionerëve të Shqipërisë.

Qajnë për bukë fëmijët e shqiptarëve, po djali i Sali Berishës jeton në lagjen luksoze me vila ku njëra bën më shumë se 500 milionë lekë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *