Presidenti Biden!: Do ti korigjoj politikat mashtruese ndaj Kosovës që u shkaktoi Bashkimi Europian!


Për më shumë se një dekadë, Shtetet e Bashkuara kanë transformuar politikën e saj të zhvillimit në Bashkimin Europian. Ndërsa Amerika garantoi sigurinë e Kosovës, Europa po përpiqej të ishte e drejtë dhe të ndërtonte një vend të së drejtës. Tani, përkundër financimit të të dyve, politika e BE-së po punon në mënyrë aktive kundër interesave amerikane (dhe kosovare). Biden duhet të angazhohet përsëri për të korrigjuar një politikë mashtruese të së kaluarës. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

 

Presidenti Biden!: Do ti korigjoj politikat mashtruese ndaj Kosovës që u shkaktoi Bashkimi Europian!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *