Prej kur erdhi Albin Kurti ndryshuan gjerat ! Vucic jep dekIarate te habitshme,per marreveshjen e Uashingtonit duke thene se..

 


-Prej kur erdhi Albin Kurti ndryshuan gjerat ! Vucic jep dekIarate te habitshme,per marreveshjen e Uashingtonit duke thene se..

-Presi denti i Serbisë Aleksandar Vuçiq ka thënë se nëse Prish.tina e shkel marrëve shjen e Uashingtonit përgjigja e Beogradit do të jetë e fo rtë sipas tij Kos ova do ta shkel këtë marrë.veshje përmes aplikimit në Këshillin e Evropës që plan ifikohet së shpejti.

Është det yrë e jona që ta mb rojmë shte.tin tonë dhe Kushtetutën përgjigja jonë do të jetë më e fortë se që ata mendojnë ska të bëj me ar më por për një ofensivë diploma.tike dhe politike asgjë më shumë por ne do të tregojmë dhëmbët ka thënë Vuçiq në një adre.sim para qytetarëve serbë, transmeton Gazeta Express

Vuçiq po ashtu ka folur edhe për inci dentet e shpeshtuara në Kosovë por nuk ka përme.ndur sul met mbi pol icinë e Kosovës që vinin nga territori serb. Sipas tij që nga ardhja e krye ministrit Albin Kurti në qeveri sul.met ndaj serbëve të Kosovës janë rritur për 50% Vuçiq ka aku zuar Prishtinën gjithashtu se nuk do dialog me Beogradin. Sipas tij ajo që ndo dhi në Berlin ishte vet.ëm një tentim për rikthim në dialog.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *