“Po Vjen Ora”/ Ukraina Ngre Alarmin, Sonte Do Të Na Sulmojë Një Tjetër Shtet…

Nuk ka sinjale për fundin e luftë

Mediet në Ukrainë kanë raportuar se gjatë mbrëmjes së sotme Bjellorusia mund të nisë një sulm ndaj Ukrainës.

“Bjellorusia mund të nisë sulmin ndaj Ukrainës sot, më 11 mars.

Sipas Qendrës së Ukrainës për Komunikime Strategjike dhe Sigurinë e Informacionit.

Forcat bjelloruse mund të nisin një sulm kundër Ukrainës.

“Po vjen ora”/ Ukraina ngre alarmin, sonte do të na sulmojë një tjetër shtet… – Online (24newsalljust.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *