Pasi Albin Kurti permendi ish kreret e UCK-se , djali i Hashim Thacit Endrit Thaci i kunderpergjigjet me nje foto e cila eshte..

-Pasi Albin Kurti permendi ish kreret e UCK-se , djali i Hashim Thacit Endrit Thaci i kunderpergjigjet me nje foto e cila eshte..

-Endrit Thaçi, djali i ish-pre.sidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka publikuar sonte një foto.grafi të veçantë të babait.Endriti publikoi një foto.grafi që thotë të jetë e pa.publikuar më parë.

Ai theksoi se kjo fotografi është nga koha e për.fundimit të studimeve të Thaçit, kur punonte në ile.galen politike dhe ushtarake me shokët dhe shoqet, drejt themelimit të UÇK-së.“Ai që.llim u arrit, edhe pse me çmim të lartë në gj ak, djersë, lot dhe vite të kaluara në bu.rg”, transmeton lajmi.net.

Këtë foto.grafi Endriti e publikoi pikërisht në ditën kur krye.ministri i vendit, Albin Kurti në një intervistë për La Repubblica, ka thënë se është e pa.besueshme që krerët e lartë të UÇK-së janë në Hagë, ndërsa ministri i Millo.sheviqit, Aleksander Vuçiq po flirton me Putinin.Kurti, i pye.tur për gjy kimin që po ju bë.het ish-krerëve të lartë të UÇK-së, ka shtuar se gjy kimi i tyre dhe flir.timi i Vuçiqit me Putinin është një para.doks europian.

Pasi Albin Kurti permendi ish kreret e UCK-se , djali i Hashim Thacit Endrit Thaci i kunderpergjigjet me nje foto e cila eshte.. – Online (news308media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *