Paralajmërimi i shkenctarëve pas virusit po ‘Tmerron’ botën, korona do ti fuqizojë këto shpez dhe bota drejt fundit?

Paralajmërimi i shkenctarëve pas virusit po ‘Tmerron’ botën, korona do ti fuqizojë këto shpez dhe bota drejt fundit?

Për mijëra vjet, grupe të mëdha karkalecash kanë terrorizuar civilizimet, si ato të zhdukura, por edhe ato moderne. Tufat e karkalecave si murtaja biblike janë të afta të shkatërrojnë të gjitha fushat me të mbjella në vetëm disa minuta, shpesh duke çuar në mungesë ushqimi.Megjithatë, shkenca është në gjurmët e një zbulimi revolucionar. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Burimi: https://valetal.info/ia/2020/08/23/paralajmerimi-i-shkenctareve-pas-virusit-po-tmerron-boten-korona-do-ti-fuqizoje-keto-shpez-dhe-bota-drejt-fundit/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *