Nuk Përmbahet Bleona Qerreti, Tregon Emrin E Politikanit Që “E Çmend”: E Dua!

Këngëtarja Bleona Qerreti ka treguar në një intervistë për ABC arsyen se përse mbështeti Presidentin Donald Trump. Bleona gjithashtu zbuloi edhe se ka një afeksion të veçantë për diplomatin amerikan Richard Grenell.
Këngëtarja u shpreh se është zyrtarisht në dashuri me Grenell dhe se ai është një “rockstar”.Per la jmin e plo te kli ko ne re kla men me poshte

Nuk Përmbahet Bleona Qerreti, Tregon Emrin E Politikanit Që “E Çmend”: E Dua! – Online (infospostmedia.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *