Nuk ju besohet “goditja” qe pesoi Albin Kurti dhe Vjosa Osmani nga vellau i Rexhep Selimit – Ja fjalet e tij

Nuk ju besohet “goditja” qe pesoi Albin Kurti dhe Vjosa Osmani nga vellau i Rexhep Selimit – Ja fjalet e tij…
SHlKO ME POSHTE!

-Vēllau i Rexhep Selimit akuzon rēndē Albin Kurtin e Vjosa Osmanin: Qēnkan futē nē ahēr tē bagētive, ju paskan pērzi ushqimet. Vēllau i Rexhep Selimit, Ramadan Selimi ka kritikuar kryeministrin Albin Kurtin e Presidentēn Vjosa Osmanin.

Ky reagim i Selimit ka ardhur pas publikimit tē njē foto nga njē darkē ku shihen Kurti e Osmani e ku thanē sē ēshtē tradicionale. Selimi ka shkruar se mos ēshtē gabuar vendi, pasi qē sipas tij vendi ku ēshtē shtruar darka ngjan me fermē tē bagē,tive.

“Po me duket kesaj radhe qenkan futē ne aher te bag’tive sepse ju paskan perzi ushqimet”, ka shkruar Selimi nē Facebook!

Nuk ju besohet “goditja” qe pesoi Albin Kurti dhe Vjosa Osmani nga vellau i Rexhep Selimit – Ja fjalet e tij – Gazetaz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *