Nuk ishin as Grenell e as Bolton por ja se kush filloi bisedimet per ndarjen e Kosoves ne vitin 2016 te cilet jane..


-Nuk ishin as Grenell e as Bolton por ja se kush filloi bisedimet per ndarjen e Kosoves ne vitin 2016 te cilet jane..

-Kryetarja e Komitetit të Helsinkit në Serbi dhe njëra ndër mbrojtë.set më të zëshme të Kosovës, Sonja Biserko, flet për suI.met ndaj saj nga ana e regjimit të Aleksandar Vuçiçit dhe ten.dencat për ndarjen e Kosovës.

Biserko tregon se Vuçiç dhe Thaçi qe dy vjet në Bruk.sel kanë hapur kan alin për të bsieduar për nd arjen e Kosovës, ndërsa në këtë mu.habet për shkak të am bicieve per sonale është kyçur edhe Federica Moghe.rini.

Në një intervistë me re.vistën «Vreme» Biserko nënvizoi se çfarë kishte thënë Vuçiçi paraqet një kër.cënim, por «pas të gjitha për.vojave që kam kaluar – dhe kur i kam parasysh të gjitha pu.shtetet tona – nuk mund të përcaktohem sa është serioz ky kër cën im. Nuk kam më ndje.një për këtë.

Nuk ishin as Grenell e as Bolton por ja se kush filloi bisedimet per ndarjen e Kosoves ne vitin 2016 te cilet jane.. – Online (news308media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *