“Një TRAGJEDl E Heshtur”! Valbona Ka 3 FËMlJË Por Nuk Dihet Kush Është BABAl I Tyre. Cili Është SEKRETl Që Po E Përndjek Ndër Vite?

Valbona Selimllari është një nga personazhet më të dashura për publikun, që gëzon simpatinë dhe respektin nga të gjithë. Ajo njihet edhe për bukurinë e saj ndër vite, ku nuk di të pIaket asnjëherë.

Por ajo që ngjaII më shumë kuriozitet nga të gjithë është jeta e saj private që në mënyrë hermetike ajo është përpjekur ta mbajë sa më të fshehtë dhe larg mediave. Me kohë ajo ka ekspozuar fëmijët e saj në publik, sidomos dy djemtë dhe pak më rrallë vajzën e saj. Por pikëpyetja më e madhe është bashkëshorti i saj. Më herët ajo ka rrëfyer se është një nënë shumë e përkushtuar dhe se ka vendosur që fëmijët të mbajnë mbiemrin e saj. Por asnjëherë nuk ka dashur të flasë për identitetin e babait të fëmijëve. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

https://ddc24news.com/2022/03/03/nje-tragjedl-e-heshtur-valbona-ka-3-femlje-por-nuk-dihet-kush-eshte-babal-i-tyre-cili-eshte-sekretl-qe-po-e-perndjek-nder-vite/?fbclid=IwAR1EjlPxZabwM11JBAfvL3mrBnrQW9tIrET_yya0RlnBt0W_a_IvXRw3QAo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *