Nga kjo dite nuk ju duhen viza pune për në Gjermani, mjafton të plotësoni vetëm këtë kusht!?

Një lajm i madh ka mbërritur për të gjithë ata shqiptarë që duan të shkojnë drejt Gjermanisë.Tashmë nuk do t’ju duhen më viza pune për të qëndruar nëGjermani, por veç një kontratë pune.

Partitë e koalicionit në Gjermani kanë rënë dakord për një projektligj të ri për të lehtësuar mundësitë e emigrimit për punëtorët e vendeve jo anëtare të BE, njoftuan sot paradite mediat vendase atje.

Ministria e Brendshme, e Punës dhe ajo Ekonomike ranë dakord për rregullat e reja, pas një kompromisi të tetorit, duke i dhënë fund mosmarrëveshjeve Brenda koalicionit qeverisës.

Nga kjo dite nuk ju duhen viza pune për në Gjermani, mjafton të plotësoni vetëm këtë kusht!? – Lajmet (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *