Në mëngjes unë ha një prej këtyre gjethesh – Ja çfarë më ndodhi pas disa ditësh ??

Një kujdestare shtëpie është një barishte që është më e lehtë për tu mirëmbajtur dhe për të cilën nuk kemi pse të shqetësohemi shumë dhe na jep shumë përfitime.

Shumë njerëz kanë një problem të dhenve, por të kesh një roje shtëpie mund ta zgjidhë këtë problem shpejt.

Njerëzit që kanë li të dhenve gjithashtu kanë funksion të dëmtuar në pjesë të tjera të trupit. Njerëzit shkojnë te mjeku për të zgjidhur problemet shëndetësore, por ata nuk e dinë që kjo barishte mund t’i ndihmojë.

Merrni një fletë nga një roje, hiqni lafshën dhe vendoseni në syrin e pulës dhe vendosni një mjet ndihmës në mënyrë që fleta të mos lëvizë.

Nëse bebzi i syrit është më i thellë, duhet ta përsërisni këtë proces disa herë.

Dhe ngrënia e gjetheve përmirëson funksionet e trupit. Forcon imunitetin dhe ju mbron nga infeksionet. Mjafton vetëm një fletë në ditë.

Në mëngjes unë ha një prej këtyre gjethesh – Ja çfarë më ndodhi pas disa ditësh ?? – Zeri Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *