My Blog Sample Page Ja se sa gra dhe cilat ishin lidhjet e Alexander Putinit gjate jetes se tij / Do habiteni

 


E dashura e tij e fundit men.dohet se ndodhet në Moskë, ndërsa është foto.grafuar me një unazë martese në gisht.Ka spekulime se Alina Kabaeva është martuar fshe.hurazi me Putinin. The Mirror ka bërë një për.mbledhje të emrave të të dashurave të njohura të pre.sidentit rus. Alina KabaevaMuajin e ka.luar u pretendua se atletja Alina Kabaeva, 38 vjeçe, ishte fshe.hur në një vilë të bukur zvicerane me fëmijët e saj që dyshohet se janë fë.mijë edhe të Putinit.Tani ajo është shfa.qur sërish në publik, duke pozuar përkrah gjimnasteve me unazë në gishtin e martesës.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Ja se sa gra dhe cilat ishin lidhjet e Alexander Putinit gjate jetes se tij / Do habiteni – My Blog (news72post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *