Monika Kryemadhi tregon çdo ndodh me Ramën: E dinë shqiptarët çfarë ka bërë, do jetë koleg qe lie me…

Në një dalje për mediat nga selia e LSI, Monika Kryemadhi i kthehu përgjigje ak uzave të kryeministrit Edi Rama sot në Parlamenti.

Sipa saj, sjellja e kryeministrit sot në seancë tregon fr ikë, ndërsa e paralajmëroi për fatin që e pret.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

”Rama tregoi që ka fr ikë sot. Sot Edi Rama tregoi që ka fr ikë dhe s’mund të ndahet nga ba ndat. Është a rmik i qytetarëve që humbën shtëpitë nga tërmeti.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Më kot lodhesh, erën e q elbur e kuf omës pol itike s’mund ta mbulojnë as parfumet më të shtrenjta. Ti e ke vendin, aty tek bashkëpunëtorët, do të jesh koleg i qe lisë së bashkëpuntorëve të tu”, tha ndër të tjera Kryemadhi.

Monika Kryemadhi tregon çdo ndodh me Ramën: E dinë shqiptarët çfarë ka bërë, do jetë koleg qe lie me… – Lajmi i Fundit (ddc24news.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *