Ministri i Jashtem i Izraelit hallakat gjithe boten me fjalet e tij per pavaresine e Kosoves qe tha…

Mini stri i Jashtëm i Izraelit Yair Lapid ka uruar për 14 vjet.orin e Pavarësisë së Kosovës dhe atë të parin që nga njo hja nga ky vend. Nëpër mjet një postimi në llogarinë e tij në Twitter Lapid përmendi vendo.sjen e marrëdhënieve diplomatike midis dy vendeve që nisi nga viti i kaluar teksa shtoi se ju pëlqen ta shohin flamu rin e Kosovës duke valëvitur lart mbi amba.sadën e këtij vendi në Jerusalem.

Gëz uar Ditën e Pavarësisë popu.llit të Kosovës! Vitin e kaluar ne vendosëm marrë dhënie diplomatike midis dy vendeve tona dhe ne në Izrael na pël.qen të shohim flamurin tuaj të valëvitur lart mbi ambasa dën tuaj në Jerusalem, shkroi ai.