Miku Me I Ngushte I Hashim Thaçit – Baton Haxhiu E “Godet” Shume Rende Albin Kurtin. Ja Fjalet E Tij Qe Po Trazojne Ujerat

Miku me i ngushte i Hashim Thaçit – Baton Haxhiu e “godet” shume rende Albin Kurtin. Ja fjalet e tij qe po trazojne ujerat.Analisti i njohur Baton Haxhiu, ka deklar,uar se është mirë që të fiton Albin Kurti dhe të shoh sa vësh,tirësi është të negoci,ohet me Serbinë dhe problemet e tjera që e kanë kaplu,ar Kosovën.Ai tha se kjo e dënon më së shumti Albin Kurti, kur bal,lafaqohet me prob,lemet e Kosovës dhe mos guximin e tij për të marrë vend,ime të mëdha.Analisti i njohur Baton Haxhiu, ka deklar,uar se është mirë që të fiton Albin Kurti dhe të shoh sa vësh,tirësi është të negoci,ohet me Serbinë dhe problemet e tjera që e kanë kaplu,ar Kosovën.Ai tha se kjo e dënon më së shumti Albin Kurti, kur bal,lafaqohet me prob,lemet e Kosovës dhe mos guximin e tij për të marrë vend,ime të mëdha.

Miku me i ngushte i Hashim Thaçit – Baton Haxhiu e “godet” shume rende Albin Kurtin. Ja fjalet e tij qe po trazojne ujerat – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *