Michael Jackson e kishte parashikuar KORONAVIRUSIN…Ja çfarë kishte parë legjenda e pop-it

Në disa këngë të shkruara me dorë, Michael Jackson parashikoi se do të vinte covid 19.

Ai në njëren këngë kishe perdorur n’tekst disa fjalë qe na lidhin me situaten e tanishme që po përballet e gjithë bota me COVID 19.

Disa fjalë të kënges së tij jane:

‘Ajo tha se ka covid19’ dhe ‘Ajo mezi merr frym’
Mbetet te shihet a është e montuar kjo këngë apo e vërtetë worldnetpress do ju mbajë të informuar.
Burimi:https://kosalb.net/michael-jackson-e-kishte-parashikuar-koronavirusinja-cfare-kishte-pare-legjenda-e-pop-it/?fbclid=IwAR2HrJ0cv_EaOtundqf7Q4-vz9Vm82otCeREvlL4Fxy3-VZeYYxo8mEJjz0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *