Merrni këtë përbërës në kuzhinë dhe zbardhni dhëmbët për 3 minuta

Ekziston një mënyrë shumë e mirë, e thjeshtë dhe pa harxhhuar para për të zbardhur dhëmbët

Uthulla e mollës përmban acid malik dhe acid acetik. Ajo njihet për një sërë benefitesh shëndetësore që i sjell, e një ndër to është edhe zbardhja e dhëmbëve, veçanërisht nga kafja apo nikotina.

Pra, uthulla e mollës ndihmon në pastrimin dhe zbardhjen e dhëmbëve. Veç kësaj, ajo e freskon gojën dhe e largon erën e keqe të gojës.

Ndër të mirat tjera tëuthullës së mollësështë edhe kapaciteti i saj për t’i hequr bak. teret dhe për ta zvogëluar malcimin.

Uthullën e mollës mund ta përdorni si pastrues goje. Këtë e bëni duke e shtuar gjysmë lugë gjelle me uthull molle në një gotë me ujë.

Produktin e futni në një tas xhami dhe në mëngjes e përdorni si pastrues goje.

Pas kësaj, i pastroni dhëmbët me furçë si zakonisht dhe procedurën e përsëritni çdo ditë.

Kjo procedure e perditshme do tju ndihmoje te keni dhembe te bardhe pa shkuar dhe shpenzuar lek tek dentisti, ndajeni me miqte tuaj qe ta ruani kete recete.

Merrni këtë përbërës në kuzhinë dhe zbardhni dhëmbët për 3 minuta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *