MeɾkeI Shpɾeh Uɾimet E Saja!: Dëshiɾa Ime Ta Shoh Shqipëɾinë E Bashkuaɾ Dhe Të Foɾtë Dɾejt BE-Së! LAJME

 


lsh kancelarjaAngela Merkel gjatë një takimi me gazetarët në Berlin ka folur rreth disa çështjeve në baIIkanin perëndimor duke folur gjithashtu edhe për Shqipërinë e Shqiptarët që jetojnë në BaIIkan.

Angela Merkel theksoi se Shqiptarët u ndanë gjatë Iftërave bIIkanike dhe pas Iftës së parë botërore, ajo tha se Shqipëria është i vetmi shtet në botë i cili kufizohet nga të gjitha anët me bashkëkombasit e vet.

Në fund ish kancelarja u shpreh se dëshira e saj është ta sheh një Shqipëri ashtu siç e ka krijuar zoti, të bashkuar dhe të fortë drejt BE-së.

MeɾkeI Shpɾeh uɾimet e saja!: Dëshiɾa ime ta shoh Shqipëɾinë e Bashkuaɾ dhe të foɾtë dɾejt BE-së! – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *