Mashallah Binjaket E Lindur 2 Ore Me Pare Flasin Me Njeri Tjetrin

 

Dy orë e ca pasi kishin lindur, binjakët tanë, në atë kohë e quanin foshnjën a (majtas) dhe foshnjën b, u siguruan që të tjerët të dilnin mirë. Ne vidéo ata shihen duc te.ntuar te komunikojne me njeri tjetrin. Vidéo u shpernda aq shume dhe mori miliona klikime. A nuk jane te adh.urueshem ? LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Mashallah binjaket e lindur 2 ore me pare flasin me njeri tjetrin – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *