Letra Qe I Shkruajti Dritan Abazoviqi Kryeministrit Te Kosoves Albin Kurti, Do Ju Le Pa Fjale. Ja Cfare Fshihet Pas Asaj Letre LAJME

Letra qe i shkruajti Dritan Abazoviqi kryeministrit te Kosoves Albin Kurti, do ju le pa fjale. Ja cfare fshihet pas asaj letre.Zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, i ka dërguar një letër urimi kryeministrit Albin Kurtit.Letra është publikuar nga Zyra e Kryeministrit. Në urim, Abazoviqi ka thënë se e ka besimin e plotë që përvoja personale dhe politike e Kurtit do të kontribuojë në zhvillimin dhe prosperitin e mëtejshëm të Republikës së Kosovës dhe popullit të saj.Ai ka theksuar edhe rëndësinë e bashkëpunimit në mes dy vendeve, që do të sjellë përfitime për qytetarët e Malit të Zi dhe të Kosovës

Letra qe i shkruajti Dritan Abazoviqi kryeministrit te Kosoves Albin Kurti, do ju le pa fjale. Ja cfare fshihet pas asaj letre – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *